Ullakkorakentamisen vaikutuksia yläkerran asunnoissa


SONY DSCTässä taas kuvia siitä minkälaista jälkeä ullakkorakentaminen aiheuttaa yläkerran huoneistoissa. Kyseissä huoneistossa vettä tuli läpi yläkerrasta, huoneistoin alas laskettu katto kastui ja jouduttiin purkamaan. Itse alkuperäinen katto on pahasti kostunut ja sitä joudutaan kuivattamaan.

Tämä tapahtSONY DSCui muutama viikko sen jälkeen kun toisissa huoneistoissa vettä oli tullut läpi katosta ja oli erityisesti vakuuteltu, että nyt kaikki suojaukset ovat kunnossa ja vettä ei enää tule läpi mistään. Ks. ullakkorakentamisen arkipäivää.

 

 

SONY DSC

 

Toinen kysymys on myös kuinka märkiä yleensä kaikki ullakkokerroksen lattiarakenteet nyt ovat ja saadaanko näitä kuivatettua kunnolla talven säässä? Vai onko uhkana, että rakenteisiin jää virumaan homepommi? Nämäkin kuvat kertovat kuitenkin taas siitä ettei vakuuttelut siitä ettei ullakkorakentaminen aiheuttaisi ongelmia muille huoneistoille pidä todellisuudessa laisinkaan paikkaansa.

1 thought on “Ullakkorakentamisen vaikutuksia yläkerran asunnoissa

  1. Päivitysilmoitus: Ullakkoasunnon vuotavat taas alakertaan. Ullakkoasuntojen alla asumisen arkipäivää 4. | Elämää ja asumista Etu-Töölössä

Kommentointi on suljettu.