Talon huolto

Talossa on ollut perinteisesti talonmiehen asunto ja oma talonmies. Vanhemmat asukkaat muistavat vielä legendaarisen talkkarihahmon, Arskan, joka hoiti puolisonsa kanssa pitkään talonmiehen tehtävää. Myös pitkään talonmiehen tehtävää hoitanut Tahvanainen tuli asukkaille tutuksi.

Tahvanaisen lopetettua talossa siirryttiin ostamaan kiinteistöhuollon palvelut Töölöön alueella hyvää palautetta saaneelta Housetek Oy:ltä. Vaikka siirtyminen omasta talonmiehestä kiinteistöhuolto yhtiöön arvelutti monia asukkaita ja osakkaita, oltiin talossa kuitenkin positiivisesti yllättyneitä Housetek Oy:n toiminnasta.

Valitettavasti Housetek irtisanoi itsensä alle vuoden toiminnan jälkeen. Talonyhtiön hallitus ilmoitti syyksi  erimielisyydet lumisen talven kustannusten laskutuksesta ja huoltomiesten vaihtuvuuden. Housetekin mukaan kyse oli talon hallinnon yhteistyökyvyttömyydestä ja Housetekin rakentaman oman maineensa suojelemisesta. Housetekin edustajan mukaan ”koimme yhteistyön talon johdon kanssa epämiellyttäväksi ja toimimattomaksi. Tästä syystä irtisanouduimme.”

Uudeksi kiinteistöhuoltoliikkeeksi hallitus on valinnut  Helsingin Kiinteistötyöt Oy:n. Huoltoliike aloitti toimintansa talossa vuoden 2012 alusta, joten sen toimintaa on vielä liian aikaista arvioida.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s