Putkiremontti

PUTKIREMONTTI

Talossa viimeaikaisiin suuriin remonttihankkeisiin on kuulunut vuonna 2011 käynnistetty putkiremontti tai märkätilojen saneeraus kuten hallitus on hanketta halunnut kutsua.

Pääurakoitsijana on toiminut Rakennusyhtiö Muhonen Oy ja aliurakoitsijana putkitöiden osalta muun muuassa TubeMaster Oü.

Työt alkoivat elokuussa 2011 talon kellarista. A -rapun huoneistojen tarkoitus oli valmistua 2012 maaliskuun alkuun (2.3) mennessä, B -rapun huoneistojen oli tarkoitus valmistua toukokuun alkuun (11.5) mennessä ja C –rapun huoneistojen heinäkuun loppuun (27.7) mennessä. Elokuussa 2012 varsinaisen remontin piti olla jo huoneistojen osalta ohi ja kellarin viimeistely saatettu päätökseen syyskuussa. Ks. aikataulu.

Remontti oli kuitenkin kauttaaltaan pahasti myöhässä. B –rapun yläkerran huoneistoissa muun muuassa noin kolme kuukautta.

Lopulta virallinen loppukatselmus pidettiin vasta 19.10.2012, mutta tällöinkään kaikkia huoneistoja ei suinkaan käyty siinä läpi. Pahimmillaan remontti onkin ollut C-rapun huoneistossa myöhässä vuoden ja neljä kuukautta ja huoneiston viemärit ja lattiat auki lähes kaksi vuotta. Myöskään B-rapussa ei oltu edelleen syksyllä 2013 tehty luvattuja korjauksia WC tiloissa, joiden uusilla pöntöillä ei enää mahdu kunnolla istumaan.

Myös osassa Muhosen alihankkijan aiheuttaman vesivahingon turmelemista C- rapun huoneistoista luvatut korjaukset ovat olleet myöhässä lähes vuoden. Heti alkuun remontissa tapahtuikin mittavia vesivahinkoja, muun muuassa C -rapussa vesi valui kahdessa linjassa kuuden asunnon läpi.

Osa huoneistoissa on tosin valmistunut lähes ajallaan ja myös tältä osin huoneiston omistajia on kohdeltu remontissa yhdenvertaisuuden vastaisesti.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s